Wednesday, August 25, 2010

Gempur Rezeki 40 Hari

. Wednesday, August 25, 2010
0 comments

Apa khabar sahabat senasibku?

Sahabat, tahniah saya ucapkan. Sesungguhnya sudah ditakdirkan oleh ALLAH bahawa sahabat berjumpa dengan saya. Anggaplah laman web ini sebagai sememangnya diri saya, bukan hanya paparan skrin monitor semata.
Sahabat, jikalau saya mampu, ingin sahaja saya duduk disebelah saudara dan membisikkan apakah rahsia yang telah saya amalkan hingga saya mampu keluar dari cengkaman hutang yang sangat teruk. Izinkan saya bercerita sebuah kisah kepada saudara bagaimana saya membebaskan diri saya dari belenggu hutang hanya dengan surah-surah Al Quran semata-mata.

Dahulunya,saya merupakan seorang usahawan yang baru memasuki dunia perniagaan. Biasalah, orang baru, banyak perkara yang kena belajar. Saya berkecimpung dalam perniagaan restoran makanan dan Alhamdulillah, adalah untung sikit-sikit untuk diri saya dan keluarga saya. Pada mulanya saya merasakan saya mampu berjaya dalam perniagaan restoran kerana ianya menunjukkan satu proses maju yang berterusan.

HINGGALAH PADA 12 HARIBULAN 6 1997 (DETIK HITAM SAYA)


Ramai yang mengetahui pada tahun 1997, negara telah dilanda keruntuhan ekonomi yang sangat teruk. Saya juga turut merasa bahangnya. Demi menyelamatkan perniagaan saya, saya telah pun memajakkan rumah saya yang saya duduki bersama isteri dan seorang anak saya untuk mendapatkan pinjaman bank. Dengan harapan suntikan modal yang ada, saya cuba menyelamatkan diri dari masalah kegawatan ekonomi namun gagal.

Tidak lama kemudian, surat merah dari bank memenuhi peti surat saya. Kejatuhan dalam perniagaan membuatkan saya tidak mampu lagi membayar pinjaman bank. Saudara mara sudah lama buang saya jauh-jauh. Biasalah manusia, bila senang nak dekat, bila susah semua lari. Akhirnya rumah saya telah ditarik oleh bank dan kami sekeluarga merempat.

Lantaran tekanan kewangan, kasih sayang isteri terhadap saya mula hambar. Dia terpaksa bekerja untuk meringankan beban kami sekeluarga. Saya pula, masih berpusing-pusing memikirkan cara bagaimana memulihkan perniagaan saya. Sehingga satu masa, saya mendapat tahu bahawa isteri saya menjalin hubungan dengan pengurusnya di tempat kerja. Saya begitu tertekan dan akhirnya isteri saya memutuskan untuk bercerai dengan alasan saya tak mampu untuk menampung makan minum dia dan anak kami berdua.

Saya hampir nanar. Hampir gila dengan semua yang terjadi. Harta benda saya hangus, saudara mara sudah tinggalkan saya, isteri dan anak sudah pergi, malah ibu bapa saya juga malu mengaku saya anak mereka. Saya mengaku, saya seperti orang gila, berpusing-pusing di menara KOMTAR dan menangis di perhentian bas.
DAN , TITIK PERUBAHAN BERLAKU KEPADA DIRI SAYA DENGAN SAPAAN "ASSALAMUALAIKUM" DARI SESEORANG

Pada 9 haribulan 8 , 2000, jam 11 malam, ketika saya menangis mengenangkan nasib saya yang malang, saya telah ditegur oleh seorang pemuda. Wajahnya bersih sahaja. Dia senyum dan mempelawa saya untuk makan bersamanya. Sememangnya telah berbulan-bulan saya tak menjamah nasi. Hanya sekadar makan lebihan sisa orang di restoran-restoran untuk menyambung hidup. Saya ceritakan segalanya pada dia masalah saya. Dia cuma tersenyum dan menjawab "Kenapa meminta rezeki kepada manusia, padahal yang memberi rezeki itu ALLAH?".
Saya melongo. Tanpa saya sedari, air mata saya mengalir deras. Saya tidak malu untuk menangis di kedai makan disitu. Sudah lebih 7 tahun saya lupakan ALLAH. Pemuda itu mengajak saya tinggal bersamanya dan saya mula mengenal ALLAH perlahan-lahan semula.

Setelah seminggu bersama pemuda tersebut, secara tiba-tiba, dia menghulurkan RM 3000 kepada saya. Dia berkata, gunakan duit ini untuk berniaga dan sepotong ayat Al Quran untuk saya amalkan seharian. Saya kembali semula dan membuka bisnes kecilan iaitu gerai goreng pisang sebagai awal mula. Tetapi kali ini disertai dengan ayat Al Quran yang pemuda itu berikan.

Dan kini, segalanya telah berlalu, bila dikenang, membuatkan saya insaf. Dalam mengejar kekayaan, sering kita lupa siapa yang memberi rezeki pada kita. Saya sekarang sudahpun berjaya dalam perniagaan restoran yang saya impikan. Siapa sangka dengan sepotong ayat Al Quran, mampu merubah hidup kita. Jadi, saya mengambil peluang untuk berkongsi apakah rahsia yang pemuda itu berikan kepada saya. Izinkan saya memperkenalkan:-

Memperkenalkan... Ebook Gempur Rezeki Dalam 40 Hari
Di dalam ebook ini telah saya muatkan hampir ratusan cara bagaimana untuk membuka rezeki setiap individu. Tujuan saya memuatkan cara sebanyak yang mungkin supaya saudara mempunyai pilihan yang mana bagi saudara adalah mudah dan mampu dilaksanakan.

Antara isi kandungan ebook ini adalah :-

   1. Ilmu Kantung 40 Dinar
   2. Ilmu Maha Rezeki
   3. Ilmu Pembuka Pintu Rezeki
   4. Ilmu Pelaris Perniagaan
   5. Ilmu Usaha Akhir
   6. Ilmu Jaljalut Syair Dahulu Kala
   7. Ilmu Aura Diri -sesuai untuk orang susah naik pangkat-
   8. Ilmu Murah Rezeki dalam 7 atau 14, atau 21, atau 40, atau 44 Hari
Dengan memiliki ebook ini, mungkin ianya akan menjadi titik mula, ataupun titik perubahan kepada nasib anda dalam rezeki. Mungkin orang mengatakannya tuah, tapi bagi saya apabila rezeki telah mula turun mencurah, ia bermakna ALLAH telahpun memandang anda dengan rasa belas dan kasih.
                      SESUAI BAGI MEREKA YANG......

Yang sentiasa kesempitan wang

Yang mempunyai hutang keliling pinggang

Yang masih tidak naik pangkat walau kerja 10 tahun

Yang memiliki apa jua jenis perniagaan (MLM, Direct Selling, Runcit)

Yang baru ditimpa musibah seperti kemalangan

BONUS - BONUS SAMPINGAN BERNILAI RM 150
Sahabat, wang sebanyak RM 50 yang anda keluarkan untuk memiliki ebook ini telah membuatkan saya sangat gusar. Saya tahu, RM 50 adalah besar, malah sangat besar kepada anda yang sekarang ini sedang bertarung mencari rezeki. Jadi, saya berikan 2 bonus ini supaya hati saya senang apabila saya mampu memberi sesuatu yang melebihi nilai dari RM 50. Ikhlas untuk anda yang sedang membaca laman ini.


Kitab Mat Kilau ini merupakan kitab kuno yang ditulis oleh Mat Kilau untuk warisan akan datang. Sayang sekiranya ilmu ini lenyap bersama dengan diri beliau. Lalu diterbitkan ilmu-ilmu beliau yang merangkumi ilmu persilatan, rezeki, jodoh, dan menewaskan musuh. Untuk anda wahai sahabat, kerana buku ini amat susah sekali dicari di zaman moden ini.


Khasiat Surah Al Quran ini merupakan ebook tulisan pertama saya yang mendedahkan mengenai khasiat Surah Al Quran yang jarang-jarang diketahui. Seperti mana kita mengetahui yang nasi mampu memberi tenaga melalui unsur karbohidrat, Al Quran juga mampu malah sangat ajaib untuk digunakan dalam kehidupan harian seperti urusan kerja, kegembiraan hati ataupun apa-apa sahaja masalah dalam kehidupan.


Update Percuma saya akan berikan kepada anda wahai sahabatku. Sahabat, saya percaya, isi kandungan dalam ebook ini bukanlah menyeluruh dan masih banyak lagi mutiara ilmu doa kekayaan diluar sana. Jadi, saya akan berikan mini ebook yang akan menyusul secara percuma. Cukup bagus bukan membeli satu benda yang mana nilainya berganda-ganda?SAYA ADA TAWARAN UNTUK SAUDARA!
Sesuai dengan tajuk laman web ini, iaitu misi menggempur rezeki dalam 40 hari, saya memberi jaminan sebanyak 50% wang anda dikembalikan sekiranya tiada perubahan pada saudara dalam masa 40 hari. Sahabat, rata-rata laman web yang menjual ebook dengan gah berkata akan memulangkan wang saudara 100% sekiranya tidak berpuas hati namun ianya indah khabar dari rupa. Jika anda tidak berpuas hati dengan ebook ini, anda boleh simpan dan saya akan pulangkan 50% wang anda. Tiada prosedur yang susah, hubungi saya secara terus dan kita akan selesaikannya dengan pantas.

Berminat nak dapatkannya ?

Klik link ini

Gempur Rezeki 40 Hari

untuk ilmu ilmu lain seperti ilmu ghaib, ilmu cari jodoh.. klik link dibawah

Kajian Ilmu Ghaib Supranatural

Read More »»